Amassada de l’IEO -Aude dissabte 9 d’abril a Carcassona

L’IEO-Aude convida sas aderentas e sos aderents, coma las aderentas e aderents dels Cercles locals, a son Amassada generala de 2022 que se tendrà aqueste dissabte 9 d’abril de matin a l’ostal Sirventés (79, la Trivala a Caracssona ; rendètz-vos a 9h ; a comptar de 9h30 : balanç 2021 ; rapòrts (activitata, moral, financièr) ; programacion 2022 ; foncionament (CA, relacions inter-associativas ; questions divèrsas).

Se tornarà sus l’annada 2021 e a sos problèmas per n’arribar a la volontat d’una represa d’activitats de mai en mai fòrta, sens daissar de costat las dificultats d’organizacion patidas al plan regional e federal. 

Se compta sus la participacion, las proposicions e los engatjaments de acduna e cadun per persguir la tòca de l’IEO : obrar per la lenga e la cultura d’Òc.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*