Manifestacion del Collectiu Occitan a Tolosa

Peut être une image de 10 personnes, personnes debout, monument et plein air

Dimecres 22 de març se tenguèt una  manifestacion davant Ràdio France Bleu Occitanie a Tolosa  per demandar mai d’occitan a la ràdio: mercés als representants del Collectiu Occitan (Institut d’Estudis Occitans OPM, IEO31, Convergéncia occitana, País Nòstre, Partit Occitan, Partit de la Nacion Occitana, EELV, Bastir Occitània, Macarèl…) e a Jean Michel Lattes (elegit de la comuna de Tolosa) que prenguèron la paraula per establir l’estat dels luòcs de la difusion actuala e las demandas per melhorar la preséncia de la lenga nòstra a l’antena.

Lo Collectiu Occitan contunha la campanha per  » l’occitan cada jorn a la ràdio e a la television publica  » . D’autres accions son previstas dins las setmanas a venir .

. Collectiu Occitan   05 61 22 13 31 – 06 72 55 04 36 .

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*