Entrevista de Nicolas Garcia dins Vilaweb.cat

VilaWebEl Tribunal Administratiu de Montpeller jutja demà els ajuntaments d’Elna, els Banys, Portvendres i Tarerac, a Catalunya Nord, per haver canviat el reglament municipal per debatre en català als plens. Elna es va convertir el mes d’abril passat, ara fa gairebé un any, en el primer municipi nord-català a prendre la decisió. En parlem la vigília del judici amb el batlle, Nicolas Garcia. Explica que jurídicament tenen prou arguments per a guanyar el judici. Diu que, si el perden, duran el cas al Tribunal Europeu de Drets Humans. “No s’entén l’esquizofrènia que té l’estat francès amb el català”, lamenta .

. De legir la seguida sus lo sit : vilaweb.cat

 

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*