3Cat TV Catalunya a Perpinyà

3Cat ( TV Catalunya ) ha inaugurat avui la delegació de Perpinyà i ha presentat la nova delegada, Laura Bertran, en un acte institucional amb la presència de les entitats i institucions de Catalunya Nord. 3Cat recupera, finalment, la presència permanent a Perpinyà, que tant s’ha reclamat aquests darrers an

Rosa Romà, presidenta de 3Cat, ha destacat que amb la inauguració es referma el compromís amb la llengua i amb la diversitat del català. També ha fet valdre que l’obertura de la seu de Perpinyà permetrà de guanyar proximitat amb Catalunya Nord. “3Cat vol ser present a tots els territoris de parla catalana, per teixir xarxa de col·laboradors i institucions i per informar de l’actualitat de primera mà, volem connectar per arribar a tothom”, ha dit Romà.

L’acte d’inauguració s’ha fet a les instal·lacions de la nova delegació, situades als baixos la Casa de la Generalitat de Perpinyà. A l’acte, a més de la presidenta de 3Cat, també hi ha participat la vice-presidenta del govern, Laura Vilagrà, i la delegada de 3Cat, Laura Bertran.        Info / VilaWeb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*