Declaracion del President Quim Torra al Parlament catalan

https://imatges.vilaweb.cat/nacional/wp-content/uploads/2018/10/H_3413390-604x270.jpgEl president de la Generalitat, Quim Torra, ha solemnitzat aquest matí la retirada del suport dels partits independentistes a Pedro Sánchez al congrés espanyol. En una compareixença al parlament, ha ratificat que ni ERC ni el PDECat no negociarien el pressupost pactat entre el PSOE i Podem. ‘Nosaltres no trafiquem amb la democràcia ni amb la dignitat’, ha dit, en un context en què el PSOE ja té coll avall que haurà de prorrogar els comptes i Podem veu inevitables les eleccions anticipades. Torra ha acusat l’advocacia de l’estat espanyol i la fiscalia de cercar ‘venjança’ amb la petició de 214 anys de presó per als presos polítics i la resta d’encausats. Per ell, el govern espanyol ha optat per allunyar-se de la democràcia i de la justícia.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*