Manifestacions per l’Occitan lo 27 de febrièr a Tolosa e lo 13 de març a Tarba

Dimècres 27 de febrièr davant lo rectorat de Tolosa

Lo CRÈO Tolosa crida a far de rambalh dimècres venent a 14h davant lo rectorat de Tolosa. La tòca es de far una manifestacion eissordanta e se demanda als manifestants que vengan amb de fiulets, de megafòns, de vovozelas, de trompetas, de caçairòlas, etc.

Se revendica totjorn de mejans especifics per l’occitan, e que l’ensenhament de la lenga del país siá pas inferior a lo del latin e del grèc ancian.

E lo 13 de març a Tarba

Tanben a Tarba se crida a far de rambalh lo 13 de març a 14h davant la direccion departamentala de l’educacion francesa (DSDEN) amb la meteissa revendicacion. La tòca es tanben de far una manifestacion eissordanta e tanben se demanda als manifestants de portar tot çò que pòsca far de rambalh.

Trobatz sus Facebook los eveniments del CRÈO Tolosa.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*