NIMES / Universitat Occitana d’Estiu del 6 al 10 de julhet

https://www.ieo30.org/s/cc_images/cache_58635174.jpg?t=1560407887

Dempuèi mai de quarante ans, l’Universitat Occitana d’Estiu (UOE) de Nimes, portada per la MARPOC, constituís un rendètz-vos estival a l’entorn de l’actualitat dels sabers, del debat d’idèas e del rencontre cultural. Se debanarà aqueste an del 6 al 10 de julhet a Nimes a l’entorn de la tematica : « Libertat e diversitat ».

Aqueste an de nòu, lo CIRDOC-Institut occitan de cultura es partenari de l’eveniment. Amb lo sosten de la MARPOC, lo Centre propausarà doas jornadas complètas de taulas redondas e de conferéncias dedicadas a la promocion d’iniciativas novèlas e estructurantas portadas dins los territòris occitanofòns. Los 8 e 9 de julhet, venètz i tornar trobar los actors claus d’Occitània d’uèi.

E coma totjorn, al long d’aqueles 5 jorns, conferéncias, taulas redondas, talhièrs… alternaràn en jornada amb los concèrts e espectacles propausats pendent la serada

puèi mai de quarante ans, l’Universitat Occitana d’Estiu (UOE) de Nimes, portada per la MARPOC, constituís un rendètz-vos estival a l’entorn de l’actualitat dels sabers, del debat d’idèas e del rencontre cultural. Se debanarà aqueste an del 6 al 10 de julhet a Nimes a l’entorn de la tematica : « Libertat e diversitat ».

Aqueste an de nòu, lo CIRDOC-Institut occitan de cultura es partenari de l’eveniment. Amb lo sosten de la MARPOC, lo Centre propausarà doas jornadas complètas de taulas redondas e de conferéncias dedicadas a la promocion d’iniciativas novèlas e estructurantas portadas dins los territòris occitanofòns. Los 8 e 9 de julhet, venètz i tornar trobar los actors claus d’Occitània d’uèi.

E coma totjorn, al long d’aqueles 5 jorns, conferéncias, taulas redondas, talhièrs… alternaràn en jornada amb los concèrts e espectacles propausats pendent la serada

 

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*