LA FLAMA DEL CANIGO ES ARRIBADA AL PARLAMENT DE CATALONHA

https://imatges.vilaweb.cat/nacional/wp-content/uploads/2019/06/H_3519218-604x270.jpgEl president del parlament, Roger Torrent, ha demanat de ‘recuperar la iniciativa política‘ per tornar a construir ‘de nou’ i poder avançar cap a ‘un nou horitzó, un país millor, més just i més lliure’. En l’acte d’arribada de la Flama del Canigó, que ha de permetre encendre les fogueres d’arreu del país, Roger Torrent ha encoratjat els catalans a ser constructius per a un futur millor. Pel president, la flama ‘suma a tothom’ i per això creu que cal treballar perquè ‘no s’apagui’. Durant la recepció, la vice-presidenta d’Òmnium Cultural, Marina Llansana, ha llegit una carta de Jordi Cuixart, des de la presó, on ha assenyalat que la flama ha permès ensenyar ‘a trencar les barreres imposades per l’estat’. Carme Forcadell, per la seva banda, ha escrit enguany el missatge de la Flama.

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*