Diada de Catalunya lo 11 de setembre … PAIS NOSTRE apela a participar !

http://www.slate.fr/sites/default/files/styles/1060x523/public/catalogne_0.jpgLa presidenta de l’Assemblea Nacional de Catalunya ( ANC ) Elisenda Paluzie, ha explicat que les inscripcions per a la Diada ,dimecres 11 de Setembre a Barcelona ,continuen creixent. Actualment són 75.000, 15.000 més que el dimarts. A més, ha dit que s’han venut 190.000 samarretes i s’han reservat 490 autocars. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Paluzie ha dit que la Diada d’enguany ha de servir perquè els partits prioritzin la independència i treballin ‘una estratègia unitària per aconseguir-la’. Vilaweb.cat

PAIS NOSTRE APELA A PARTICIPAR A LA DIADA DE CATALUNYA AMB DE BANDIERAS OC !

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*