Carles Puigdemont …  » La unitat del poble « 

https://www.larepublica.cat/wp-content/uploads/2019/09/foto_3542899.jpgEl president de la Generalitat a l’exili, Carles Puigdemont, ha reclamant aquest diumenge que els actes amb motiu de la Diada mostrin “la veu del poble cívicament alçat contra la injustícia i la repressió”. En el marc de l’acte organitzat per l’ANC de Brussel·les per celebrar la Diada, Puigdemont ha reivindicat la “unitat del poble” com a “molt més sòlida” que la “unitat merament política” i ha remarcat que a Catalunya el “poble està unit a la democràcia i les llibertats”.

A més, ha demanat que els actes de la Diada reivindiquin la independència per “fer possible un país que es decideixi entre tots i sense cap exclusió” i ha qualificat l’Estat “d’intolerant” i “d’al·lèrgic a la dissidència”.( LA REPUBLICA ) .

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*