814 comunas de Catalonha contra la sentència

https://pbs.twimg.com/media/EHy5vMyX0AA9OyH.jpgMés de set-cents batlles han assistit a l’acte de rebuig vers la sentència del judici contra el procés d’avui al matí al Palau de la Generalitat. També hi ha assistit el president de la Generalitat, Quim Torra; el del parlament, Roger Torrent; i part dels consellers.

Hi eren convidats els batlles dels municipis que han aprovat la moció de l’ACM i l’AMI que refusa la sentència, demana amnistia pels presos polítics, reivindica l’autodeterminació i reclama diàleg. Ha estat aprovada per vuit-cents catorze consistoris. Els batlles han lliurat al president les mocions aprovades i signades.

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*