400 autocars per lo miting de Puigdemont , Comin , Ponsati dissabte 29 de febrièr a Perpinhan

Prop de dues-centes assemblees territorials de l’Assemblea Nacional Catalana ja tenen més de quatre-cents autocars plens per a l’acte del president Puigdemont i els consellers Toni Comín i Clara Ponsatí el dia 29 de febrer a Perpinyà. El ritme de reserves continua augmentant, fins al punt que hi ha territorials que ja tenen totes les places plenes. A més de l’Assemblea, hi ha més col·lectius que van omplint autocars i també hi ha tres-centes caravanes plenes. L’ANC explica que els interessats a reservar plaça poden posar-se en contacte amb la territorial que tinguin més a prop.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*