Creacion de servidors occitans ( Jornalet )

L’occitan escrich e quitament oral (salons de votz en dirècte e messatges enregistrats) se tròba sus de forums en occitan sus Internet. De còps, es solament una rubrica dedicada per la lenga sus un forum de suportaires de fotbòl. Cal mençonar lo grop r/occitan sos Reddit. De còps, es mai qu’aquò.

Nòstre País, Occitània e Discord dera Grana Gasconha son tres servidors occitanofòns sus Discord. A l’origina, servidor d’escambi per jogaires de juecs vidèo en lenga nòstra, es un luec d’escambi general centrat sus la lenga occitana (musica, literatura, sits, filmes…). Rescòntre amb Loís Gavrós, lo creator dal servidor “Nòstre País” sus Discord.com  

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*