Carles Puigdemont arrestat en Sardenha ! Manifestacion de l’ANC

La policia italiana ha detingut el president Carles Puigdemont a l’aeroport de l’Alguer. Puigdemont hi anava acompanyat de membres del seu entorn. Segons el director de la seva oficina, Josep Lluís Alay, avui el president passarà a disposició de la Cort d’Apel·lació de Sàsser, que és la competent per a decidir si és posat en llibertat o bé extradit a Espanya.Després de saber que la policia italiana havia detingut al president Carles Puigdemont a l’aeroport de l’Alguer, l’Assemblea Nacional Catalana ha decidit convocar una protesta d’urgència. La convocatòria és avui, divendres 24 de setembre, a les 9.00 davant del consolat d’Itàlia a Barcelona (carrer d’Aribau 185)

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*