» Jo pago a Catalunya  » una campanha de l’Assemblea Nacional Catalana

Des de l’Assemblea, animem les persones físiques, empreses, entitats, autònoms, administracions públiques, sindicats, patronals i partits polítics a pagar tots els impostos a l’Agència Tributària de Catalunya (ATC) en comptes de fer-ho a la hisenda espanyola. Una acció totalment legal.

D’aquesta manera, empenyem el Govern de la Generalitat a enfortir l’Agència Tributària de Catalunya, una eina d’estat indispensable, perquè gestioni un volum superior de recaptació i d’informació tributària. Així, estarem preparats per afrontar amb més garanties la culminació del procés d’independència quan arribi el moment.

La societat civil organitzada hem de treballar per reforçar les nostres institucions i encaminar-les cap a la ruptura amb l’Estat espanyol.

És important que paguem a Catalunya per situar el nostre govern en una posició de força de cara a la ruptura amb l’Estat espanyol. Hem d’aconseguir que les institucions catalanes tinguin el control del màxim d’impostos recaptats possibles. Actualment la Generalitat tan sols recapta el 5,3% dels impostos que paguem les catalanes i els catalans, bàsicament aquells que són propis i els cedits per l’Estat.

Avancem cap a la independència fent sobirania fiscal.Responsive image

 

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*