Lo Collectiu Occitan dijous 25 de mai a Tolosa

 Apuèi los recampaments del Collectiu Occitan a Fr3 Tolosa , Montpelhièr , Clarmont e a Ràdio Bleu Tolosa , apuèi las mocions de sosten votadas per mai de 600 comunas , l’ora es venguda d’organisar una granda manifestacion occitanista  reivendicativa e festiva coma a Tolosa en 2012 ! Per l’occitan cada jorn a la TV e ràdio publica , per l’ensenhament , per l’occitan dins la vida publica . Dijous 25 de mai acamp del Collectiu a 17 oras a l’Ostal a Tolosa per causir la data e Lo Collectiu Occitan  vòl la lenga  cada jorn a la TV regionala començar de faire calfar lo motor . COLLECTIU OCCITAN : Convergéncia Occitana – Institut d’Estudis Occitans ( OPM  ) – Confederacion Calandretas – Felibritge – Bolegadis- Macarèl – Partit Occitan – Pais Nòstre- Partit de la Nacion Occitana – EELV Occitània – Bastir Occitània .

                                        Tel 06 72 55 04 36 – 05 61 22 13 31 .

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*