Eric Fraj al Memorial de Rivesaltes lo 4 d’abril

Dimars 4 d’abril, a l’escasença de l’inauguracion (a 18:30) de l’exposicion « Terres fraternelles » al Memorial del Camp de Rivesaltes (66), totjorn acompanhat per l’excellent Morgan Astruc,  cantarai lo recital RESISTENCIA (a l’auditorium del Memorial, a partir de 19:30). De cançons en espanhòl, catalan, occitan e francés, per tornar dire la necessitat de resistir a l’injustícia, l’inumanitat, la bestiesa racista e l’obscurantisme.

    

  • Concèrt RESISTENCIA, Auditorium del Memorial del camp de Rivesaltes (66), lo dimars 4 d’abril a 19:30.

     

     
      Informacions : av. Christian BOURQUIN, 66 600 SALSES (EL CASTELL), 04 68 08 39 70, info@memorialcamprivesaltes.fr

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*