Florence Brutus una presidenta novèla pel CIRDOC

 

Al tèrme de la sesilha del conselh d’administracion tengut lo 8 de decembre, en conformitat amb los seus estatuts, la governança de l’Establiment Public de Cooperacion Culturala CIRDOC – Institut occitan de cultura es estada en partida renovelada.   

Florence Brutus, 7na Vicepresidenta de la Region Occitania [Amainatjament, Coesion dels territòris e Ruralitat] es estada elegida Presidenta del Conselh d’Administracion de l’EPCC CIRDÒC – Institut occitan de cultura. Aital succedís a Patric Roux dont la contribucion al desvolopament de l’establiment foguèt saludada per las collectivitats representadas. 

Legir la seguida

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*