Lo Miègjornau de Ràdio Lenga d’OC del dimars 23 de mai

Radio Lenga d’oc – Miegjornau – Saison 16/17Actualitats d’Occitania amb Giséla

7’13-34’09

Alain BESSIERE

Lo president del Cercle Occitan de Montpelhièr nos convida per lo Café Occitan mai Balèti amb lo grop Copa Camba. Serà lo dimars 30 de mai a partir de 6 oras del vèspre a la Gazette Café, al 6 carrièra Levat, a Montpelhièr.

20’06

Alain PIERE

Lo jornalista nos presenta l’actualitat de l’emission Adishats, un partenariat amb Ràdio Entre doas mars. D’aquesta passa un rescontre amb lo grop Passa Camin. D’ausir aquí sus Ràdio Lengad’Òc cada dimècres a partir de 9 oras del ser.

28’11

Claudine PAUL

La professora d’occitan fa tanben contaira. Eissuda d’una familha de contaires, es la tresena generacion a encantar lo monde. Serà a la Fèria de la Pentacosta a Nimes 2023 ont presentarà sos contes al pichons n’aqueste dimècres 24 de mai.

37’21

Joan Pèire LAVAL

Lo jornalista nos convida per doas seradas : a l’Ostal d’Occitania a Tolosa lo dijòus 25 de mai per una amassada del Collectiu occitan e a l’Ostal Occitan de Narbona lo divendres 26 per una conferéncia amb l’especialista de la revindicacion occitana, Yan Lespoux. Lo professor d’occitan presentarà son darrièr libre a l’entorn de Pierre Louis Berthaud.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*