Cal ajudar lo Cercle d’Agermanament Occitano-Català

Cercle d'Agermanament Occitano-Català CAOCBenvolguts/des,

El Cercle d’Agermanament Occitano-Català som una associació sense ànim de lucre que treballem per fer conèixer les arrels comunes d’occitans i catalans: llengua, cultura i història. Si rebeu aquest correu és perquè ara mateix estem passant per unes enormes estretors econòmiques que ens fan témer per la continuïtat de l’entitat. Per aquest motiu hem llençat una campanya a diversos nivells per poder sortir d’aquesta situació.

Com podríeu ajudar el CAOC?

Ho podeu fer de diferents maneres, segons el grau de compromís que sentiu amb la nostra entitat.

Pels qui tingueu el més alt nivell de compromís, hi ha la possibilitat de fer-vos socis. El preu d’associar-vos són només 50€ anuals, i a canvi teniu dret a descomptes en totes les activitats que organitzem.

Si l’associacionisme no està fet per vosaltres, teniu una segona opció, que és col·laborar en la campanya de microfinançament col·lectiu que hem engegat a la plataforma ➕ TotSuma. Aquestes campanyes funcionen pel mètode «tot o res». Si no arribem a l’objectiu econòmic fixat, no rebrem ni un cèntim. També heu de saber que la plataforma no cobra a ningú cap de les aportacions fins que no sigui segur que assolim l’objectiu.

Si volguéssiu col·laborar amb la campanya sense fer cap aportació econòmica, ho podeu fer: difoneu. Ens cal difusió de la campanya. Ens calen m’agrades, respostes, ens cal que compartiu els nostres missatges… ens cal arribar el més lluny possible.

Què us oferim?

En el cas que tingueu la disposició de col·laborar en el Tot Suma, us caldrà utilitzar el nostre «termòmetre de l’occitanisme». Hem calculat acuradament el preu de les recompenses i segur que podeu trobar alguna combinació de productes que trobeu que us escau. Hem dissenyat samarretes amb frases occitanes. Al peu d’aquesta carta us revelem les frases, però encara guardem el secret del disseny final de cadascuna d’elles… També podeu aconseguir punts de llibre, tasses, bosses… Penseu que és l’ocasió ideal per incorporar motius occitans a la vostra vida diària. Esmorzar amb una tassa «Fau virar l’occitan», lluir una bossa occitana, vestir una samarreta ben original amb un vers occità…

Si ajudeu el CAOC, ens ajudeu a continuar fent cursos de llengua i cultura occitanes, a promocionar i donar suport a l’edició de material editorial i musical, a fer conèixer la llengua i la realitat occitana arreu, i per damunt de tot, a lluitar per avançar en la defensa dels drets lingüístics.

Moltes gràcies pel VOSTRE compromís amb l’entitat i amb l’occitanisme! Tots SOM CAOC!

📌 Aquí teniu el lligam per poder participar al nostre projecte: https://totsuma.cat/projecte/2015/el-caoc-et-necessita-ajuda-loccitanisme

📌 Us adjuntem també un document amb les recompenses.

👉 Els models de samarreta:

“Bèl companhon, eissètz al fenestrèl

e regardatz las estèlas del cèl”

Giraut de Bornelh, sègle XII

“Lo sol poder es que de dire”

Robèrt Lafont

“A bèths còps que me’n vau asséter au ras de las ribièras, que

demori las hadas, que demori la tua votz”.

Paulina Kamakine

CAOC – Cercle d’Agermanament Occitano Català

Providència, 42 / 08024 BARCELONA / 93.284.36.34 / www.caoc.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*