Eleccions en Catalonha dimenge 12 de mai

El president de la Generalitat de Catalunya Pere Aragonès, ha convocat eleccions el diumenge 12 de maig, arran del vot en contra dels comuns al pressupost, aquest mateix migdia. Aragonès volia acabar la legislatura, que s’hauria d’haver esgotat el febrer de l’any vinent, però el govern s’ha trobat contra les cordes. El president ha perdut el suport dels dos partits que el van investir, Junts i la CUP, que també han votat en contra dels comptes; governa en una franca minoria de trenta-tres diputats d’ençà de l’octubre del 2022 i ha perdut bona part de les votacions al parlament des d’aleshores.                                        Vilaweb.cat

 

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*